by ashleynoise801

Slides
5 slides

EMEG beleef.ppt

Published Jun 4, 2013 in
Direct Link :

EMEG beleef.ppt... Read more

Read less


Comments

comments powered by Disqus

Presentation Slides & Transcript

Presentation Slides & Transcript

Beursomschrijving
In september dwarrelen de eerste blaadjes van de bomen. Het leven verplaatst zich van buiten naar binnen… We kunnen er niet omheen de herfst is in aantocht en de winter zal snel volgen! Talloze magazines nemen de kans u de laatste najaarstrends op het gebied van wonen te laten zien. De mooie verhalen worden rijkelijk geïllustreerd met inspirerende foto’s. Deze sfeerrapportages dagen u uit de boel eens helemaal om te gooien. Maar wat is nu eigenlijk uw stijl?

Uiterlijke en innerlijke verzorging van het lichaam is waar het in de belevingswereld mode om draait. U vindt hier alles op het gebied van kleding, lichaamsverzorging maar ook beweging en gezonde voeding. Exposanten die zich binnen het thema wonen presenteren zijn bijvoorbeeld aanbieders van modemerken, modeaccessoires, lederwaren, lingerie, parfum, cosmetica, damesmode (city, young fashion, handwerk, grote maten), herenmode, kindermode, badmode, schoenen en kousen, stoffen reisartikelen, loungewear, wellness en homewear, tassen, sieraden, hoeden, sieraden, hoeden, handschoenen, brillen, stropdassen, riemen, horloges en paraplu's.

Leven is een ruim begrip, dat heel persoonlijk kan worden ingevuld. In dit thema is daarom een groot aanbod van producten en diensten te vinden. Denk aan recreatiemogelijkheden, tijdschriften, vakanties, telecommunicatie en hobby’s, nieuwe recepten, ingrediënten of producten.

Workshopplein
Het workshopplein is een plek waar alles anders is dan je zou verwachten. In een gezellige huiskamersfeer, vind je kleine ateliers waar trendy en creatieve all-in workshops plaatsvinden voor kinderen en volwassenen. Het workshopplein is verrassend, vernieuwend, en vermakelijk. Het maakt het gezellige dagje uit compleet.

Make a Wish
Make-A-Wish Nederland vervult wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Met ambassadeurs als Wendy van Dijk en Edwin van de Sar zamelen ze geld in om zoveel mogelijk wensen te vervullen. Ook Beleef! helpt mee.

Wat verwachtte ik?
Ik verwachtte veel gezinnen. Veel ouders met kleine kinderen, eventueel nog met een oma die erachteraan slungelt. Ook dacht ik veel terug te zien van Make-A-Wish. Het leek ons een gezellige dag te worden.

Observeer het publiek
Er waren ontzettend veel moeders met kleine kinderen. Er waren ook, tot mijn verbazing, veel meer oudere mensen dan ik had verwacht. Dit komt, denk ik, omdat wij het evenement op een dinsdag hebben bezocht.
Over het algemeen waren de mensen chagrijnig. Bij sommige stands was het ontzettend druk, daar werd geduwd en getrokken. Bij andere stands was totaal niets te beleven. Ook waren de mensen heel ongeduldig. Alles duurde te lang. Mensen keken amper om zich heen en lette niet eens op alle goede doelen.

conclusie
Al met al lijkt het erop dat de mensen het niet naar de zin hadden. Het was een gratis evenement waar mensen veel meer van verwachtte dan dat ze kregen. Ook toonde het gedrag van het grootste gedeelte van de mensen aan hoe egoïstisch we kunnen zijn. Een minuutje wachten is te veel en als je in de weg staat word je omgeduwd.
De mensen die aanwezig waren voor D-day leken anders. Deze waren rustiger, geduldiger en vriendelijker naar de medemens. Echter waren deze mensen vooral te vinden in de D-day zaal.