by ashleynoise801

Slides
4 slides

Musicfrom.nl.ppt

Published Jun 4, 2013 in
Direct Link :

Musicfrom.nl.ppt... Read more

Read less


Comments

comments powered by Disqus

Presentation Slides & Transcript

Presentation Slides & Transcript

Musicfrom.nl
Verwachtingen

Verwachtingen
Na zeker 10 minuten naar de naam te hebben gestaard, begrijp ik het nu. Music from Nederland. Ik verwacht informatie, hitlijsten, nieuws, weetjes en clips van Nederlandse artiesten.
Nederlandse artiesten maken over het algemeen Nederlandstalige muziek die totaal niet binnen mijn smaak valt. Ik verwacht niet dat er veel over de rock- of popscene te vinden is. Daarom verwacht ik niet dat deze site mij zal aanspreken.

Daadwerkelijk
De site bevat inderdaad informatie en nieuws van Nederlandse artiesten. Ik moet toegeven dat ik meer Frans Bauer verwachtte. Deze zal er vast tussen zitten, maar is zeker niet in de meerderheid.
Er is veel rock en punk te vinden. Voornamelijk ook kleine, nog onbekende bands die via deze website zorgen dat ze zoekbaar zijn. Nummers zijn te luisteren en informatie is makkelijk te vinden.
Ook is er een optie om jezelf als muzikant aan te bieden of om muzikanten te vinden.
De lay-out is teleurstellend op het eerste gezicht, maar blijkt uiteindelijk bruikbaar. Wel is de reclame in het midden van de pagina vervelend.
De bedoeling van het Nederlands Elftal begrijp ik niet. Ik denk dat dit de top 11 is.

Verschil
Het grote verschil is dat er andere genres muziek worden vertegenwoordigd op de website dan ik had verwacht. De site is gericht op een jongere doelgroep dan dat ik had verwacht. Ook is de lay-out niet zo mooi als verwacht.
Ik verwacht niet dat ik de website nogmaals zal bezoeken. Voor mijn gevoel heeft het geen meerwaarde. Dit is niet mijn manier om muziek te zoeken of informatie in te winnen over bands. Hiervoor gebruik ik meer algemenere sites, waar meer informatie op staat. Daarnaast zijn die internationaal.