by pilistv

Slides
73 slides

PilisTV_lapozó_19 (1).ppt

Published May 9, 2013 in
Direct Link :

PilisTV_lapozó_19 (1).ppt... Read more

Read less


Comments

comments powered by Disqus

Presentation Slides & Transcript

Presentation Slides & Transcript

PilisTeleVízió
LAPOZÓ

A PilisTV műsora
május 8 - 15.

A PilisTV műsora
május 8 - 15.

A PilisTV műsora
május 8 - 15.

A PilisTV műsora
május 8 - 15.

A PilisTV műsora

Fizetett Hirdetés
Hívjon minket és díjmentesen ajánlatot teszünk az Ön igényeire szabott kamera-rendszerek telepítésére és karbantartására!
M-POL
2083 Solymár Templom tér 23.
tel.,fax: 26/362-067
e-mail: iroda@m-pol.hu

Fizetett Hirdetés
Eladó ház Solymáron
Solymár közvetlen központjában, csendes utcában eladó 3 szobás, egy szintes családi ház.

Fizetett Hirdetés
Beosztása: nappali, két háló, konyha, előszoba-étkező, fürdő, fedett szélvédett, nagy terasz, nyári konyha, pince, két garázs.
A képeken látható berendezéssel, vagy anélkül is eladó,
ill. a berendezési tárgyak  külön is megvásárolhatóak.

Fizetett Hirdetés
A délelőtt benapozott, szélvédett terasz kora tavasztól, késő őszig használható. A házban cirkó fűtés van, de cserépkályhával, ami most lett újra rakva, ill. a pincében lévő vegyes tüzelésű kazánnal is lehet fűteni. A házat többször felújítottuk, bár régi építésű, nagyon jó állapotban van. Két éve a villamos berendezéseket és vezetékeket cseréltük ki, 2012 tavaszán a gáz-cirkót.

Fizetett Hirdetés
A telken különálló épületben az utcafronton is van egy garázs. A telek vízszintes, bár nem túl nagy, mégis nagyon jól használható, gépkocsival is be lehet állni. A ház előtt is lehet parkolni. Minden közmű a házban van.
Riasztórendszer (M-POL) véd a hívatlan vendégektől.
Érdeklődni lehet: POÉM Bt. 26/360-193,
30/951-9503 telefonszámokon.

Fizetett Hirdetés
Kiadó raktárat keresünk Solymáron!
Raktárhelyiséget Keresünk Solymáron,
mely minimum 30 nm- es, zárt, száraz, fűthető, + külső parkolási lehetőséggel, ami alkalmas teherautó beállásának.
Tel: 06-30/200-6800

Fizetett Hirdetés
A solymári Mercedes Benz hivatalos márkaszerviz, minőségi munkát végző, több éves gyakorlattal rendelkező, autófényező szakembert keres. További elvárások: színkeverésben és raktárkezelésben jártasság, számítógépes felhasználói ismeretek.
Jelentkezni lehet Önéletrajzzal a mozsolics.zsuzsa@arnedas.hu címen vagy a
26/361-687 telefonszámon.
Állásajánlat

Fizetett Hirdetés
Állásajánlat
Református családi napközi hálózat bővítési szándékkal keres munkatársakat kreatív, gyermekszerető, keresztyén kolléganők személyében lehetőleg bölcsődei gondozó, óvodapedagógusi, vagy tanári/ tanítói végzettséggel. GYES-en lévő, de dolgozni vágyó anyukák jelentkezését is várjuk!
Dorog, Pilisvörösvár, Csobánka, Pomáz Solymár, Tinnye, Úny, Pilisszentiván, Pilisjászfalu térségből.
Érdeklődni lehet:
06-30-866-0813 Udvari Mónika koordinátornál.

Fizetett Hirdetés

Lomtalanítás
Gépi földmunka
Fakivágás
Kertrendezés
Fűnyírás
06 -20 / 9 - 827 - 762

Fizetett Hirdetés

Bp.,III. Bécsi út 310.;Bp., III. Vörösvári út 3. / Flórián tér/
30 alapóra helyett



Telefon: 06 20/ 933 - 2238
Tel: H-P-ig 10:00 – 15:00 – ig: 250-8709
H-P-ig 15:00 – 18:00 – ig: 242-4888
54.000Ft.
ATI
Gkt Kft. AUTÓS-MOTOROS ISKOLA

75.000Ft

Fizetett Hirdetés

Fizetett Hirdetés
KERESSE FEL A JELEN ÉS JÖVŐ GAZDASÁGI SZAKTANÁCSADÓ ORVOSÁT, KI PÉNZÜGYET, ADÓT ÉS BESZÁMOLÁST GYÓGYÍT, OPERÁL ÉS ANALIZÁL!
MEGKAPJA MEGFELELŐ RECEPTJÉT , NEM KELL HOGY KÉRDEZZE TOVÁBBI KEZELŐ ORVOSÁT GYÓGYSZERÉSZÉT, HISZEN AZ ÖN SZAKÉRTŐ ORVOSA MEGTALÁLJA ÖNNEK A LEGHATÉKONYABB MEGOLDÁST A BETEGSÉGEIRE:
PROFESSIONAL MEGOLDÁSOK
ADÓELSZÁMOLÁSOKBAN, KÖNYVVITELI
SZOLGÁLTATÁSOKBAN, KÖNYVVIZSGÁLATBAN

Fizetett Hirdetés
EZ LEGYEN: vagyonosodás vizsgálat, bármely adónem vizsgálat vagy átfogó ellenőrzés, fizetési könnyítés vagy pusztán könyvvezetés, könyvvizsgálat, vagy egyszeri adóbevallás elkészítés? Folyamatos tanácsadás érdeklődés, kíváncsiság vagy pusztán vállalkozása indításának nehézsége?
Minderre megoldást és választható szabad utat,
biztonságot és nyugalmat kínál Önnek:
Majoros György és szakértői köre,

Fizetett Hirdetés
ACT-AUDIT Kft.
SEVEN-FORTUNE Kft.
Elérhetőség
1139 Budapest, Váci út 95.
Tel: +36/1/401-0845
Fax. +36/1/401-0846
Mobil: +36/30/9906-187
+36/30/535-2555
E-mail: sevenfortune@ado.t-online.hu
actaudit@ado.t-online.hu
majorosaudit@t-online.hu

Társadalmi célú hirdetés
Tisztelt Adózó Polgárok!
Kérjük adója 1 %-ával támogassa a
Látássérültek Pilis Völgye Egyesületét!
Iroda: 2085 Pilisvörösvár, Fő utca 95.
Telefon: 06-26-332-108; 06-70-387-5263
Email: lpeiroda@gmail.com lpe.peller@t-online.hu
Adószám: 18710814-1-13
Számlaszám: 12020854 – 00131633 – 00100008
Köszönettel: Peller Terézia elnök , Scheller Tibor alelnök

Társadalmi célú hirdetés
A Látássérültek Pilis Völgye Egyesülete 2006 óta működik a
Pilis – Buda - Zsámbék kistérségben, ahol mintegy 120 látássérült ember él.
Célunk: a vak és gyengénlátó emberek számára szolgáltatások nyújtása, érdekeik védelme, jogaik érvényesítése.
Látási fogyatékos tagjaink számára a látásromlás kapcsán felmerült problémák feldolgozása, az állapot elfogadása speciális módszerrel, majd a megváltozott élethelyzetben az informatikai eszközök használatának elsajátítása speciális beszélő szoftverrel.
www.latasserultekpilisvolgye.hu

Társadalmi célú hirdetés

Társadalmi célú hirdetés
NAV tájékoztató
Elektronikusan benyújtandó fizetési kedvezmény iránti kérelmekről
Tavaly több mint 170 ezren kértek fizetési kedvezményt a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól. Az év elejétől változtak a kérelem benyújtásának szabályai. A gyakorlatban az adózók – fizetési nehézség esetén – kérhetnek részletfizetést, fizetési halasztást. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a fizetendő adót későbbi időpontban fizetik majd meg.

Társadalmi célú hirdetés
A bírság és a pótlék összegét – az adózó megfelelő formában benyújtott kérelme alapján – mérsékelheti is az adóhatóság. Sőt, a magánszemélyek – kivételes méltánylást érdemlő helyzetben, megélhetésük veszélye esetén – akár az adótartozás összegének csökkentését is kezdeményezhetik. Az elektronikus bevallás benyújtására kötelezett adózók fizetési könnyítési és adómérséklési kérelmüket kizárólag elektronikus úton terjeszthetik elő. A papír alapú kérelmek benyújtásával – amennyiben az adózó elektronikus bevallónak minősül – a fizetési kedvezményi eljárás nem indítható.

Társadalmi célú hirdetés
Amennyiben az adóhatóságnak a tényállás tisztázásához, az ügy eldöntéséhez további adatokra van szüksége, az adózónak – tájékoztató levél kíséretében – adatlapot küld ki. Az adatlapon olyan adatokat kér be, melyek ismerete nélkülözhetetlen a kérelem elbírálása szempontjából. Elektronikus bevallásra nem kötelezett magánszemélyek a kérelmet az adóhatóság honlapján található adatlapon is benyújthatják, mellyel az elbírálás is felgyorsítható.
Részletes információ: www.nav.gov.hu honlapon.

Társadalmi célú hirdetés
Hogyan adózunk ingatlanunk bérbeadása után?
A magánszemély ingatlan bérbeadásból származó jövedelmének adózási szabályait a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény tartalmazza.
Fontos tudni, hogy az adózás szempontjából eltérő előírások vonatkoznak a termőföld, illetve más ingatlanok bérbeadására.

Társadalmi célú hirdetés
A termőföld bérbeadása:
A termőföld haszonbérbe adásának minősül, ha a magánszemély bérbeadó írásbeli szerződéssel, díj ellenében mező-, erdőgazdasági, illetve halászati hasznosításra adja bérbe a földterületet. A bérbeadásból származó bevétel adómentes, ha a szerződés legalább 5 évre szól. Egyéb esetben a bevétel teljes egésze külön adózó jövedelemnek minősül.

Társadalmi célú hirdetés
Ez azt jelenti, hogy a bevételt adóalap-kiegészítési kötelezettség nem terheli, de vele szemben nem lehet költségeket elszámolni, a fizetendő adó mértéke pedig 16 százalék. Abban az esetben, ha a bérlő kifizetőnek minősül (azaz belföldi illetékességű gazdasági társaság, más jogi személy, szervezet, vagy egyéni vállalkozó), az adó levonása, megállapítása, bevallása nem a magánszemély bérbeadó, hanem a bérlő (kifizető) kötelezettsége.

Társadalmi célú hirdetés
A kifizetőnek az általa kifizetett bérleti díjról és levont adóról igazolást kell kiadnia a bérbeadó magánszemély felé.
Magánszemély bérlő esetén a bérbeadó kötelessége, hogy a föld fekvése szerint illetékes önkormányzathoz a jövedelem megszerzését követő év március 20-ig bevallja és megfizesse az adót.

Társadalmi célú hirdetés
A termőföldnek nem minősülő
(egyéb) ingatlanok bérbeadása:
A magánszemélynek nem kell adószámmal rendelkeznie abban az esetben, ha nem egyéni vállalkozó és az általános forgalmi adó szempontjából tevékenysége adómentes ingatlan bérbeadásra irányul.

Társadalmi célú hirdetés
(Az általános forgalmi adó szempontjából a kereskedelmi szálláshely-szolgáltatás nyújtását biztosító ingatlan bérbeadás, illetve a közlekedési eszköz elhelyezésének, parkolásának biztosítását szolgáló bérbeadás minősül adókötelesnek. A magánszemély ugyanakkor egyéb esetben is dönthet úgy, hogy az ingatlan bérbeadásra általános forgalmi adókötelezettséget választ, ilyenkor azonban az adóhatósághoz be kell jelentkeznie és adószámot kell kérnie.)

Társadalmi célú hirdetés
A rendszeresen, tartósan, vagy üzletszerűen ingatlan-bérbeadást végző magánszemély bejelentkezés és adószám hiányában is áfa adóalanynak minősül. Ebben az esetben a magánszemély az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvényben meghatározott – nevét és adóazonosító jelét tartalmazó – bizonylat kibocsátására kötelezett. A termőföldnek nem minősülő ingatlanok bérbeadásából származó jövedelem önálló tevékenységből származó jövedelemnek minősül.

Társadalmi célú hirdetés
Bevételként nem csak a bérleti díjat, de a kapott költségtérítést (pl. közüzemi díjak bérlő által megtérített összegét) is figyelembe kell venni akkor, ha a közüzemi szolgáltatást mérő készülékek a bérlő nevére nem kerülnek átírásra.
A jövedelem meghatározása a bérbeadó magánszemély választása szerint történhet tételes költségelszámolással, vagy a 10 százalék költséghányad alkalmazásával.

Társadalmi célú hirdetés
A 10 százalék költséghányad alkalmazása esetén a bevétel 90 százaléka minősül jövedelemnek.
Tételes költségelszámolás esetén költségként lehet elszámolni például az ingatlan fenntartásával, rendeltetésszerű használatával kapcsolatos kiadásokat, a folyamatos, zavartalan használatot szolgáló javítási, karbantartási, felújítási kiadásokat, illetve elszámolható a bérbe adott ingatlan után értékcsökkenési leírás is.

Társadalmi célú hirdetés
2012. január 1-jétől lakás bérbeadásból származó bevétel csökkenthető a magánszemély által más településen bérelt lakás tárgyévben megfizetett bérleti díjával, ha a lakást több mint 90 napon át bérli és bérleti költségeit részben sem térítik meg számára. Külföldön és belföldön található ingatlan bérleti díja egyaránt levonható a bevételből, ha a díj megfizetése szabályszerűen igazolt.

Társadalmi célú hirdetés
2012. január 1-jétől – feltéve, hogy a bérbeadó magánszemély 14 százalékos egészségügyi hozzájárulás fizetésére is kötelezett – az adó és az adóelőleg alapjának megállapításánál már nincs lehetőség az ún. „78 százalékos” szabály alkalmazására.

Társadalmi célú hirdetés
Amennyiben a magánszemély összevont adóalapba tartozó jövedelme (amely magában foglalja a termőföldnek nem minősülő ingatlan bérbeadásából származó jövedelmet is) 2012. évben várhatóan meghaladja a 2 millió 424 ezer forintot, azt 27 százalék adóalap-kiegészítés növeli, és 16 százalék mértékű adó terheli.

Társadalmi célú hirdetés
Abban az esetben, ha a bérlő kifizetőnek minősül, akkor a bérbeadónak kell az adóelőleget megállapítania és a negyedévet követő hónap 12-éig az adóhatóság részére megfizetnie, függetlenül attól, hogy a bérbeadó magánszemély rendelkezik-e adószámmal vagy sem.
Amennyiben a magánszemély a költségeiről nem nyilatkozik, jövedelemként a bevétel 90 százalékát kell a kifizetőnek figyelembe vennie.

Társadalmi célú hirdetés
Ha a bérlő magánszemély, akkor a bérbeadó magánszemélynek kell az önálló tevékenységből származó jövedelem szabályai szerint megállapított 16 százalék adóelőleget negyedévenként a negyedévet követő hónap 12-ig az adóhatósághoz befizetnie.
A termőföldnek nem minősülő ingatlan bérbeadásából származó jövedelmet a bérbeadó magánszemélynek a személyi jövedelemadó bevallásában kell szerepeltetnie.

Társadalmi célú hirdetés
A lakás önkormányzatnak, legalább 36 hónapos időtartalomra történő határozott idejű bérbeadása adómentes, ha a lakásra van érvényes lakhatási engedély, ha a bérbevevő az önkormányzati hivatal, a bérbeadás magánszemély lakhatásának biztosítását szolgálja, és a bérlő kijelölése rászorultságára tekintettel történik. Az ilyen bérbeadásból származó bevétel egésze jövedelem és a törvényben előírt feltételek teljesülése mellett az adó mértéke 0 százalék.

Közszolgálati információk

Kéményseprő-
ipari közszolgáltatás ellátása
Pest megyében
A Pest Megyei Közgyűlés 21/2010 (V.28.) sz. KGYH alapján, a Magyar Kémény Kft. ( régi nevén : Somogy Megyei Kéményseprő Ipari Kft.) jogosult  a  27/1996.(X.30) számú és az azt módosító 51/1999. BM. rendelet értelmében a kötelező kéményseprő-ipari közszolgáltatás ellátására
Pest megye területén.

Közszolgálati információk
Központ: 1126 Budapest, Böszörményi u 24/b
06-40-918-025 /209. mellék
H: 8.00-20.00, Sz: 10.00-16.00, P: 8.30-11.00
Ügyfélszolgálat: Filó András Tel.: 06-70/377-4104
Tervfelülvizsgálat: Berki Tamás: 06-70/377-4118
Használatbavételi engedélyek, kéményvizsgálatok:
Filó András: 06-70/377-4104, Oláh Csaba / főmérnök : 06-70/377-4107
Elérhetőség:

Közszolgálati információk
POLGÁRMESTERI HIVATALOK:
Tinnye Polgármesteri Hivatal :

2086 Tinnye, Bajcsy-Zs. u. 9.

Tel.: 26/ 335-076 Fax: 26/ 335-007
E-mail: tinnye@t-online.hu

Közszolgálati információk
Perbál Polgármesteri Hivatal :

2074 Perbál, Fő u. 6.

Igazgatás: 06-(26) 370-348
E-mail: igazgatas@perbal.hu

Titkárság : 06-(26) 370-350
Fax: 06-(26) 570-029.
E-mail: titkarsag@perbal.hu

Közszolgálati információk
Piliscsaba Polgármesteri Hivatal :

2081 Piliscsaba, Kinizsi Pál utca 1-3.
Tel.: (26)575-500 Fax: (26)575-501 e-mail: info@piliscsaba.hu
Félfogadás: hétfő: 13.00 – 18.00-ig
szerda: 8.30 – 12.00-ig és 13.00 – 16.00-ig
Ügyfélszolgálat: hétfő: 8.00-18.00-ig
kedd-szerda-csütörtök: 8.00-16.00-ig
péntek: 8.00 – 14.00-ig
Pénztári órák: hétfő: 9.00-12.00 és 13.00-17.00
szerda: 9.00-12.00 és 13.00-15.00-ig
péntek: 9.00-12.00-ig

Közszolgálati információk
Pilisvörösvár Polgármesteri Hivatal:
2085 Pilisvörösvár, Fő tér 1.
Tel.: 26/330-233
Fax: 26/530-278, 26-330-233/117 mellék
e-mail: info@pilisvorosvar.hu

Félfogadás: H.: 13-18 óráig
Sz.: 8-12 óráig, 13-17 óráig

Közszolgálati információk
Pilisszentiván Polgármesteri Hivatal:
2084 Pilisszentiván, Szabadság utca 85.

Tel.: 26/367-322
Fax: 26/367-397
e-mail: hivatal@pilisszentivan.hu

Féfogadás: hétfõ: 13.00-16.00,
szerda: 7.30-16.00,
péntek: 7.30-12.00

Közszolgálati információk
Solymár Polgármesteri Hivatal:

2083 Solymár, József Attila utca 1.

Tel.: 26/560-600
Fax: 26-560-606
Zöld szám: (80) 204-100
e-mail: info@solymar.hu
Ügyfélfogadás (és pénztári nyitvatartás):H: 13:00-18:00
Sz: 8:00- 12:00; 13:00-16:00

Közszolgálati információk
Pilisvörösvári Városi Okmányiroda

Pilisvörösvár, Lévai köz 1. (volt Béke u. 26.)

Tel.: 26/530-680
Fax: 26/530-689

ügyfélfogadási rend:

Hétköznap 8.00 órától 20.00 óráig


Közszolgálati információk
Budakeszi Okmányiroda
Budakeszi, Dózsa György tér 25.

Telefon: 06 (23) 457-552
Fax: 06 (23) 453-950
Félfogadás: Hétfő: 08.00-12.10 13.00-18.00
Szerda: 08.00-12.10 12.40-16.00
Péntek: 08.00-13.30

Közszolgálati információk
ÜGYELETI IDŐ:
- munkanapokon: 19-07 óra között, 12 órában,
- hétvégén és munkaszüneti napokon: 7-7 óra
között 24 órában.
Az ügyeleti szolgálat elérhetősége: a 26-330-360 ügyeletei és a
104 - es sürgősség telefonszámokon.
Országos Mentőszolgálat Pilisvörösvári Állomása Pilisvörösvár, Fő út 130.
Sürgősségi ellátás (orvosi ügyelet)

Közszolgálati információk
TÁJÉKOZTATÓ
A KÖZPONTI ORVOSI ÜGYELET
működési rendjének változásáról
Tinnye község Önkormányzatának képviselő-testülete a központi orvosi ügyelet ellátásával a Zsámbéki Sürgősségi Betegellátó Központ Központi Orvosi Ügyeletét bízta meg, akik vállalták az ügyelet ellátását.
TINNYE

Közszolgálati információk
ZSÁMBÉKI SÜRGŐSSÉGI BETEGELLÁTÓ KÖZPONT
KÖZPONTI ORVOSI ÜGYELET
 2072  ZSÁMBÉK,  PETŐFI U. 110
(a sportpályával szemben )
 TELEFON: 06-(23)-342-035

AZ ÜGYELET MŰKÖDÉSI RENDJE:

MUNKANAPOKON: 16 órában 16.00 - 08.00 óráig

MUNKASZÜNETI
ÉS ÜNNEPNAPOKON: 24 órában 08:00 – 08.00 óráig

Közszolgálati információk
MUNKANAPOKON: 08.00 - 16.00  óráig
A  HÁZIORVOSOK VÉGZIK  A BETEGEK  SÜRGŐSSÉGI ELLÁTÁSÁT .
2072  ZSÁMBÉK,  PETŐFI U. 110
(a sportpályával szemben )
 TELEFON: 06-(23)-342-035

Közszolgálati információk
Solymári orvosi rendelő:
Solymár, Rákóczi u. 1.
- Felnőtt rendelő: (26)-360-290
- Gyermek rendelő: (26)-360239
- Tanácsadás: (26)-363-601

Közszolgálati információk
Pilisvörösvári Szakorvosi Rendelőintézet:
Pilisvörösvár, Fő út 188.
- Központ: (26)-330-422
(26)-330-024
- Fax: (26)-330-427

Közszolgálati információk
Piliscsaba Orvosi Rendelő:

Piliscsaba, Klotild tér 4. Tel.: 26/575-038
Piliscsaba, Bajcsy-Zs. út 43. Tel.: 26/375-290

- Gyermekorvos: 26/375-290 / 12-es mellék
- Védőnői szolgálat: 26/375-310 / 11-es mellék

Közszolgálati információk
Gyógyszertárak
Piliscsaba:
- Piliscsaba, Fő út 22. Tel: 26/575-036
H-P:7:00-18:00 Szo:7:30-12:30
- Piliscsaba, Bajcsy-Zs. utca 49.Tel: 26/375 128
H,Cs,P:8:00-17:00, K-Sz:8:00-18:00, Szo:8:00-12:00

Közszolgálati információk
Gyógyszertárak
Solymár:
Solymár, Rákóczi Ferenc utca 2.
Tel/Fax: 26/360-160

Perbál:
- Perbál, Dózsa György út 17/d. Tel: 26/370-052

Közszolgálati információk
Gyógyszertári ügyelet
Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Solymár

Hétköznapi esti ügyelet:
SIKARI PATIKA: Pilisvörösvár, Fő u. 124.
Tel.: 26/330-279

Éjszakai ügyelet:
ÓBUDA PATIKA Bp., III., Vörösvári út 84.
Tel.: 1/388-6142

Közszolgálati információk
Gyógyszertári ügyelet
Perbál

Gyógyszertári ügyelet minden hónap 1-20-ig
Budakeszin, az Angyal patikában (Fő tér 2.) valamint
minden hónap 21-31. között a Póczi patikában (József A. u. 49.)

Közszolgálati információk
Közérdekű telefonszámok:
Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Tel.: 06- 20/ 445-4663
Honlap: www.solymaripte.hu

Piliscsabai Polgárőrség

Tel.: 06-30/ 2470-300, 06-30/ 9470-303
Honlap: www.piliscsabaipolgaror.hu

Közszolgálati információk
Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Tel.: 06-20/ 9605-680, 26/-367-322
Email: info@szentivanipte.hu
Honlap: www.szentivanipte.hu

Közszolgálati információk
Perbáli Polgárőrség 20/952-5427
Budaörsi Rendőrkapitányság: 23/505-400
Budakeszi Rendőrőrs: 23/450-007
Pilisvörösvári Rendőrőrs: 26/330-130
Zsámbéki Mentőállomás: 23/342-336

Mentőszolgálat: 104
Tűzoltó szolgálat: 105
Rendőrség: 107
Segélyhívó: 112

Közszolgálati információk
Szociális Gondozó és Családsegítő Központ:
Piliscsaba, Bajcsy-Zs. u. 44.
Tel.: 26/375-143
„Napos Oldal” Szociális Központ
Pilisvörösvár, Rákóczi u. 5.
Tel./ Fax: 26/330-310

Közszolgálati információk
Pest-megyei Munkaügyi Központ
Zsámbéki Kirendeltsége

2072 Zsámbék, Zichy tér 1.
Tel./fax: 06(23)342-280
Email: pestmmkzsambek@lab.hu

Illetékességi terület: Budajenő, Perbál, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Telki, Tinnye, Tök, Zsámbék

Közszolgálati információk
Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központ Budaörsi Kirendeltség

2040 Budaörs, Nefelejcs u. 1-3.
Tel.: 23/441-919, 23/441-920
Illetékességi terület: Biatorbágy, Budakeszi, Budaörs, Herceghalom, Nagykovácsi, Páty, Pilisborosjenő, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Solymár, Törökbálint, Üröm, Remeteszőlős

Közszolgálati információk
Piliscsaba Beruházó Víziközmű Társulat
Piliscsaba, Kinizsi P. u. 1-3.
Tel.: 26-575-500/107 mellék
Művészetek Háza Pilisvörösvár
Pilisvörösvár, Fő u. 127.
Tel/ Fax: 26-330-470
Könyvtár:
Pilisvörösvár, Fő u. 82.
Tel./ Fax: 26-330-486

Közszolgálati információk
POSTÁK
Piliscsaba, Bajcsy-Zs. u. 3. Tel.: 26/375-390
Piliscsaba, Egyetem u. 1. Tel.: 26/373-340
Pilisvörösvár, Fő u. 64. Tel.: 26/330-344
Pilisszentiván, Szabadság u. 46. Tel.: 26/367-474
Solymár, Mátyás király u. 32. Tel.: 26/360-135
Perbál, Fő utca 32. Tel.: 26/370-020

Közszolgálati információk
MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat:
06 (40) 49 49 49
www.mav-start.hu

A PilisTV közleménye
SZERKESZTŐSÉG:
2083 Solymár, Templom tér 23.
Tel/ Fax.: 26/362-067
Mobil: 06-30/3040-870
szerkesztoseg@pilistelevizio.hu

A PilisTV közleménye
Felügyeleti szervünk:

NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG
1015 Budapest,
Ostrom u. 23-25.
Levélcím: 1525. Pf. 75
Tel: 06 (1) 457-7100
Fax: 06 (1) 356-5520
E-mail: info@mhh