by jerryhoffman561

Slides
3 slides

Bavte se po_ádn_ jako na karnevalu.pptx

Published Apr 15, 2013 in Other
Direct Link :

Bavte se po_ádn_ jako na karnevalu.pptx... Read more

To zda se bavíme závisí od mnoha věcí. Je velmi těžké někoho regulérně zabavit tak aby byl šťastný on i vy

Read less


Comments

comments powered by Disqus

Presentation Slides & Transcript

Presentation Slides & Transcript

Bavte se pořádně jako na karnevalu
 
Pubished by : http://www.ptakoviny-karneval.cz/

To zda se bavíme závisí od mnoha věcí. Je velmi těžké někoho regulérně zabavit tak aby byl šťastný on i vy. Někdy to je tak že se smějí všichni ostatní jen vy ne. Bavit se samozřejmě jako každý chodíme na zábavy, diskotéky, oslavy a podobně. Určitě jste slyšeli že existují i ​​jiné typy zábav. Ano máme na mysli karnevaly, tyto oslavy a zábavy jsou velmi populární a určitě si je velmi oblíbil. Co takové byste tam mohli ale dělat? A jak se to liší od normální oslavy? Jednou z podmínek je vzít si nějaké karnevalové kostýmy. Ano, to je hlavní podmínka, všichni jejich tam mají. Ne jen proto aby jim nebyly vidět tváře, ale i proto aby vše bylo barevnější a zábavnější. Lidi mohou tipovat kdo se skrývá za tou či onou maskou. Kdo je tamten pán a kdo bude tato dívka? Karnevalové kostýmy mohou být opravdu různorodé. Od jednoduchých masek na obličej si můžete koupit i nějaké komplikované šaty princezny. Pro chlapy rozhodně řadíme nějakého nebezpečného piráta. Kostýmy si můžete buď vyrobit nebo koupit. Myslím že je tu ještě jedna možnost a to je půjčovna kostýmů. Je velmi oblíbená, kostým si nemusíte koupit jen si ho na pár hodin půjčíte, ale je tu jeden háček. Každý kdo se na karneval chystá, budete chtít ten nejkrásnější kostým s půjčovny jako první. Je tak možné, že pokud nebudete dost rychlý, nebo si svůj kostým nezarezervujete dostatečně rychle, je možné že vám zůstane jen kostým nějakého banánu nebo opice. To by nebylo až tak strašné, ale když jste chtěli jít za krásný princeznu nebo za nebezpečnou kočičku, může to být určité zklamání. Netřeba stohování ale dělat vědu a třeba se pořádně bavit.

Karnevalových zábav bude v tento den nepočítaně, třeba si ale velmi pečlivě vybrat. Určitě netřeba jít na každou oslavu na kterou vás zavolají - chcete se přece pořádně pobavit a ne se někde v rohu nudit. Pokud jste si už vybrali i svůj karnevalový kostým a dokonce jste si vybrali i akci na kterou chcete jít, je čase se tam jen dostavit a pořádně zabavit. Jako na každé zábavě i zde si dávejte pozor na množství alkoholu. Určitě to příliš nepřehánějte abyste nevypadala jako někdo kdo se tam přišel opít. Potom ta oslava dopadne určitě dobře.
Máte děti? Mohli byste také jim připravit karnevalový večer na jaký nezapomenou. Je jasné že se bude určitě konat nějaká oslava iv jejich školce nebo ve škole a tak je tam určitě vezměte, případně pusťte. Budou vám určitě vděčný. Rozhodně chlapcům vyberte kostýmy ve kterých se budou cítit výjimečně dobře a dívkám něco křehké a jemné. Nechte je tam až dokonce oslavy, aby se jim nezdálo že jejich vrstevníci mohou zůstat déle a oni ne. Pokud máte tyto oslavy za sebou, můžete se vybrat oslavovat do Rio De Janeiro. Ano, vím je to extrém, ale kdo má dostatečné množství peněz a má chuť, toho nikdo a nic nezastaví. Určitě víme že byste tam pořádně zabavili, vždyť to je největší karneval na světě. Množství lidí, množství kostýmů, množství krásných žen a neskutečná porce zábavy. To je to co vás čeká v tomto malebném městě. Jakkoliv se rozhodnete budete určitě spokojeni. Důležité je se pobavit a ukázat i svému dítěti že víte bavit.
 
 
Visit our sight to learn more : http://www.ptakoviny-karneval.cz/